انگور فرنگی و خیارشور
دستور غذا بارها بررسی شده است.
خیارشور پامچال خوشمزه ترین خیارشور می باشد.
مطلقاً هیچ نقصی وجود ندارد.
چندین سال است که خیارها را دقیقاً طبق این دستور می بندم. قوطی ها منفجر نمی شوند و تار نمی شوند.
برای 4 لیتر و 3 قوطی 700 گرمی:
غوره – 4 کیلوگرم.
انگور فرنگی – 0.5 کیلوگرم.
سیر – 1 سر
برگ گیلاس – 10 عدد.
برگ توت – 5 عدد
برگ ترب بزرگ – 1 عدد
شوید – 1 عدد بادمجان با چتر
فلفل – 10 نخود
میخک – 10 گل
ریشه کوچک ترب کوهی – 1 عدد
آب چشمه – 3.5 لیتر
ماریناد (1 لیتر آب):
نمک – 2 قاشق غذاخوری. L.
شکر – 3 قاشق غذاخوری. L.
سرکه 9٪ – 80 گرم.
خیارها را کاملا بشویید.
خیارها را به مدت 3-4 ساعت با آب سرد بریزید، سبزی ها را بشویید و با دستمال خشک کنید.
ریز خرد کنید.
همچنین ریشه سیر و ترب را پوست بگیرید و ریز خرد کنید. همه چیز را در یک کاسه بریزید و خوب مخلوط کنید.
“تهویه” خیارها را برش دهید.
بانک را استریل کنید.
یک قاشق غذاخوری ترب و مخلوط سبزی و سیر را به هر شیشه اضافه کنید.
خیارها را محکم بچینید و روی آن یک مشت انگور فرنگی شسته شده بریزید.
آب را بجوشانید، خیارها را اضافه کنید، 15 دقیقه حرارت دهید و تکرار کنید.
سپس فلفل، میخک، شکر، نمک و سرکه را به آب خارج شده از خیارها اضافه کنید.
بعد از 10 تا 13 دقیقه جوشیدن روی حرارت کم، آن را روی یک بطری قرار دهید تا چاشنی آن کمی بیرون بیاید.
درب ها را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
شیشه ها را گرد کنید، روی آن ها را بپوشانید، خوب بپیچید و بعد از چند روز خیارها را برگردانید و یکی دو روز دیگر زیر پتو بگذارید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.