بامیه را به سالاد اضافه کنید تا ترد طعمدار شود.
آن را به عنوان پیش غذا با گوشت یا ماهی کبابی سرو کنید.
– ز آن به عنوان یک ماده در خورش ها، سوپ ها یا سس ها استفاده کنید.
آن را به دستور پخت ساندویچ یا بسته بندی مورد علاقه خود اضافه کنید.
اگر به دنبال راهی خوشمزه و سالم برای افزودن سبزیجات بیشتر به رژیم غذایی خود هستید، انواع ترشی بامیه گزینه بسیار خوبی هستند!
تهیه ترشی بامیه یک راه مغذی و خوش طعم برای لذت بردن از این سبزی سالم است!
آن را در سالاد، ساندویچ، سوپ یا به عنوان غذای جانبی امتحان کنید.
طرز تهیه ترشی بامیه: طرز تهیه آسان ترشی بامیه
ترشی بامیه یک چاشنی ترد و با طراوت است که می توانید در انواع غذاها استفاده کنید.
ترشی بامیه را یاد بگیرید تا بتوانید آن را در آشپزی خانگی خود بگنجانید.
ساقه های بامیه را به اندازه 1/4 اینچ کوتاه کنید.
آبکشی کنید و آبکش کنید 1 تا 2 برش لیمو، یک شاخه شوید، یک عدد چیلی خشک شده و 1 قاشق چایخوری ادویه ترشی را به هر یک از 4 شیشه به اندازه یک پیمانه اضافه کنید.
بامیه ها را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید و آن را محکم در بسته بندی کنید.
کنار بگذارید.
2 در یک قابلمه متوسط، 3 فنجان آب، سرکه، شکر و نمک را روی حرارت متوسط رو به بالا قرار دهید تا بجوشد. مخلوط سرکه را به طور مساوی بین شیشه ها تقسیم کنید تا روی بامیه ها بپوشد (ممکن است مقداری از مخلوط سرکه باقی مانده باشد). بگذارید یک ساعت قبل از غذا در دمای اتاق بماند یا تا 2 هفته در یخچال بگذارید.
3. سالاد ساکوتاش: ساکوتاش غذایی است که با ترکیبی از سبزیجات، اغلب دانههای ذرت تازه و لوبیا، مانند لوبیا لیما یا لوبیا فاوا درست میشود. بامیه ترشی را در سالاد سوکوتاش خود مخلوط کنید تا بافتی ترد ایجاد کنید که به خوبی با یک وینگرت لیموی خوش طعم جفت شود.
4. مرغ سوخاری: مرغ سوخاری ترد و آبدار یک غذای اصلی در غذاهای جنوبی و یک شام عالی در شب یا یک غذای باربیکیو در حیاط خلوت است. ترشی بامیه را در کنار مرغ سرخ شده گرم سرو کنید: غذای ترشی جایگزین عالی برای بامیه سرخ شده سنتی است و تعادل خوبی به مرغ می دهد.
5. ساندویچ پنیر کبابی: از یک طرف بامیه ترشی با یک ساندویچ پنیر کبابی کلاسیک لذت ببرید—بامیه خنک و تند تضاد رضایت بخشی را با پنیر ذوب شده داغ ارائه می دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.