باید توجه داشته باشید که انجیر خشک به خصوص انجیر خشک طبایع سرشار از قند است و شاخص گلیسمی بالایی دارد.
بنابراین برای بهره مندی از فواید انجیر، مصرف آن در کنار غذاهایی که شاخص گلیسمی پایینی دارند مانند گردو، بادام یا سبزیجات توصیه می شود.
خوردن آنها با هم باعث می شود انجیر (و قند) کندتر جذب جریان خون شود.
انجیر تازه معمولا بین جولای و سپتامبر در دسترس است و شما می توانید انجیر خشک را در تمام طول سال خریداری کنید.
انجیر منبع مهمی از فیبر، ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها است.
به گفته کاتلین ام.زلمن، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، انجیر حاوی فیبر رژیمی بیشتری نسبت به هر میوه تازه یا خشک دیگری است.
یک وعده انجیر (حدود 3 یا 4 انجیر) می تواند 20 درصد از فیبر توصیه شده روزانه (RDI) شما را تامین کند.
وزارت کشاورزی ایالات متحده می گوید که فواید تغذیه ای یک انجیر تازه متوسط (50 گرم) به شرح زیر است:
- 37 کالری
- 1.4 گرم فیبر
- 9 گرم کربوهیدرات
- 18 میلی گرم کلسیم
- 0.18 میلی گرم آهن
- 116 میلی گرم پتاسیم
- 0.07 میلی گرم روی
- 1 میلی گرم ویتامین C
- 2.4 میکروگرم ویتامین K (فیلوکینون)
- 0.05 میلی گرم ویتامین B6
انجیر خشک همچنین منبع غنی از ویتامین ها و مواد معدنی است اما دارای محتوای قند بالاتر، کربوهیدرات بیشتر و کالری بسیار بیشتری است.
به عنوان مثال، 100 گرم انجیر خشک حاوی 48 گرم قند، 64 گرم کربوهیدرات و 249 کالری است. همان وزن انجیر تازه (100 گرم) دارای 16 گرم شکر، 19 گرم کربوهیدرات و 74 کالری است.
بسیاری از فواید سلامتی انجیر تازه و خشک به دلیل سطح بالای آنتی اکسیدان آن است.
مجله کالج تغذیه آمریکا گزارش می دهد که “میوه های خشک دارای آنتی اکسیدان های با کیفیت عالی هستند و انجیر و آلو خشک بهترین آنها هستند”.
این گزارش می افزاید که انجیر منبع خوبی از آنتی اکسیدان های فنل و مواد مغذی، به ویژه فیبر است.
تحقیقات همچنین نشان داده است که شربت انجیر (کنسانتره میوه انجیر) حاوی ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها است.
این آنتی اکسیدان ها دارای خواص مهارکنندگی در برابر رادیکال های آزاد هستند و می توانند از سلول ها در برابر آسیب DNA محافظت کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.