علت استفاده از عسل توسط مصریان باستان

جراحان دوران مصر باستان از عسل کنار برای درمان زخم های باز استفاده می کردند. با این حال، اگرچه آنها مکانیسم زیست شناسی سلولی و نظریه میکروبیولوژیکی را درک نمی کردند.

اما به استفاده از ضد عفونی کننده ها و آنتی بیوتیک های طبیعی مانند عسل برای پانسمان زخم ها به منظور جلوگیری از عفونت و همچنین افزایش سرعت بهبود اعتقاد داشتند.

عسل دارای خواص درمانی متعددی است که آن را به یک عنصر فعال ایده آل در فرمولاسیون برای پانسمان زخم ها تبدیل می کند. اولا، از آنجایی که عسل یک عامل طبیعی است، از نظر زیبایی شناختی دلپذیر است.

علاوه بر این، عسل طبیعی یونجه با استفاده از فرآیند دبریدمان زخم قادر است زخم را در شرایط بهداشتی نگه دارد، بنابراین بوی خوبی برای زخم ایجاد می کند.

عسل

علاوه بر این خواص، عسل باعث افزایش فعالیت رگ زایی می شود که در مکانیسم های بهبود زخم مهم است و همچنین باعث ایجاد بافت دانه دانه و همچنین اپیتلیال شدن مجدد پوست می شود.

چندین مطالعه دیگر فعالیت های زیستی جذاب عسل کوهی دکتر بیز مانند ضد درد ، تعدیل کننده ایمنی و فعالیت های نماتد کش را نشان داده اند.

مکانیسم‌های فعال اصلی عسل آویشن طبیعی که در بهبود زخم‌ها نقش دارند، خواص آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی و ضد التهابی آن است. همه این ویژگی ها در ادامه این مقاله با جزئیات بیشتر توضیح داده خواهد شد.

  • منابع:
    1. Stingless Bee Honey, the Natural Wound Healer: A Review
  • تبلیغات: 
    1. درب برقی که با سیم مفتول انسان را دور می کند!
    2. پارچه رومبلی که از خود آتش تولید می کند!
    3. راز شگفت انگیز در مورد جانوران!
    4. با خوردن روزانه 3 قاشق رب لاغر شوید!

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.