لیموترش عطری غیر قابل مقاومت دارد که باعث آب شدن دهان شما می شود و این به هضم اولیه کمک می کند (بزاق گوارشی حتی قبل از اینکه آن را بچشید به دهان شما سرازیر می شود).
لیمو شیرین امروز دارای قیمتی مقرون به صرفه است.
اسیدیته طبیعی آهک بقیه کار را انجام می دهد.
در حالی که آنها ماکرومولکول های غذا را تجزیه می کنند، فلاونوئیدها سیستم گوارش را تحریک می کنند و ترشح شیره هاضمه، صفرا و اسیدها را افزایش می دهند.
این همچنین حرکت پریستالتیک را تحریک می کند.
نکته: دلیل مصرف ترشی لیمو در کنار ناهار و شام در هند و کشورهای مختلف همسایه به همین دلیل است.
همچنین نوشیدن یک لیوان آب گرم با ۲ قاشق چایخوری آبلیمو حدود ۳۰ دقیقه قبل از غذا به پیشگیری از سوزش سر دل یا علائم رفلاکس اسید کمک می کند.
یبوست را برطرف می کند
مقدار زیادی اسید موجود در آهک به پاکسازی سیستم دفع کمک می کند.
علوفه موجود در آهک نیز در کاهش یبوست مفید است.
مصرف بیش از حد آب لیموترش با نمک نیز به عنوان یک پاک کننده عالی بدون هیچ گونه عوارض جانبی عمل می کند و در نتیجه یبوست را برطرف می کند.
دیابت را مدیریت می کند
سطوح بالای فیبر محلول موجود در آهک، آن را به یک رژیم غذایی ایده آل برای کمک به تنظیم جذب قند در جریان خون تبدیل می کند.
این به کاهش بروز جهش قند خون که خطر جدی برای بیماران دیابتی است، کمک می کند.
همچنین، لیموترش و سایر مرکبات دارای شاخص گلیسمی پایینی هستند، به این معنی که باعث افزایش غیرمنتظره سطح گلوکز نمی شوند.
به همین دلیل است که انجمن دیابت آمریکا [30] [31] لیموترش و سایر مرکبات را یک غذای فوق العاده برای دیابت می داند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.