شیره خرما سرشار از کالری است و مصرف حتی یک قاشق غذاخوری از آن به همراه صبحانه، انرژی مورد نیاز بدن را در طول روز تامین می کند. شیره خرما طحان بدون کلسترول است. در تهیه شربت خرما از هیچ گونه افزودنی یا روغنی استفاده نمی شود.
مصرف خرما و فرآورده های جانبی آن به ویژه شربت خرما به ورزشکاران توصیه می شود. مصرف آنها در بین مسلمانان بسیار رایج است زیرا انرژی مورد نیاز بدن را در طول روز تامین می کنند و مصرف آنها در وعده سحری در ماه رمضان توصیه می شود.
فیبر بالا: شربت خرما مانند میوه آن حاوی مقادیر زیادی فیبر است. این فیبر اثر ملین دارد، به حرکات منظم روده کمک می کند و یبوست را کاهش می دهد.
شربت خرمای طبیعی برای دستگاه گوارش بسیار مفید است و به عملکرد بهتر آن کمک می کند. هضم شربت خرما برای افرادی که نمی توانند میوه های پر فیبر مصرف کنند بسیار آسان است.
هموروئید به عارضهای گفته میشود که زنان باردار را به دلیل دریافت ناکافی فیبر درگیر میکند. مصرف خرما و فرآورده های جانبی آن به پیشگیری از هموروئید در این دوران کمک می کند.
حاوی ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز بدن: شربت خرما منبع غنی آهن و اسید فولیک است و به درمان کم خونی کمک می کند. فولات موجود در خرما جزء خون است و مصرف آن برای زنان باردار توصیه می شود (البته برای دوز مورد نیاز با پزشک مشورت کنند).
شربت خرما حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، فسفر و پتاسیم و همچنین ویتامین های گروه B است. بنابراین برای تقویت اعصاب و استخوان ها و رفع خستگی و ضعف مفید است.
شیره خرما بدون کلسترول نیز هست و افراد مبتلا به بیماری های قلبی و کلسترول بالا می توانند به راحتی از این ماده غذایی مفید و ارزشمند در رژیم غذایی خود استفاده کنند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.